Szintfelmérő teszt

Teszteld a tudásod!

Az Angol Tanfolyamod elkezdése előtt érdemes egy szintfelmérő teszttel megnézni, hogy most hol tartasz és honnan kell folytatni az angol tanulást a célodig.

A szintfelmérő tesztünk 3 egymást követő tesztből áll, egy alapszintű, középszintű és haladó tesztből. Mindhárom teszt kb. 40 kérdést tartalmaz.

  • Kérlek sorban haladj, kezdj az első teszttel, töltsd ki, majd küldd el.
  • Ha legalább 80%-ban helyesen válaszoltad meg a teszt kérdéseit, megjelenik a következő teszt linkje, amelyet e-mailben is elküldünk. Ilyenkor haladj tovább a következő szintű tesztre, és töltsd ki azt.
  • Ha a tesztsorozat egyik szintjénél nem sikerül 80%-ban megválaszolnod a kérdéseket, akkor nem fog megjelenni a következő szintű teszt linkje, hanem az éppen kitöltött teszt alapján fog megjelenni a javaslatunk, hogy melyik szinten és melyik könyvvel érdemes kezdened.
  • Amikor a tesztsorozat egyik lépését sikeresen teljesítetted, és megjelenik a következő szintre vivő gomb az eredmény oldalon, fontos, hogy ne hagyd abba, és a hátralévő teszteket is megcsináld. A végső teszteredményt az adja, hogy a három különböző szintű tesztből meddig sikerül eljutnod, és mi az a tesztsorozat, ahol már hiányosságokat jelez a teszt. Ez alapján fogsz javaslatot kapni, hogy melyik szinten, és melyik könyvvel érdemes kezdened.
  • Az eredményedről hamarosan értesítünk egy személyre szabott tervezési javaslattal!

Sok sikert Neked!