Tanfolyamok

Angol nyelviskolánkban egyedi módszerekkel és felkészült tanárokkal láthatsz neki az angol tanulásnak egy kellemes, barátságos környezetben!

CLASSES

Óra Típusok

Z

Elméleti Órák

Az új ismereteket ezen az órán fogod elsajátítani, illetve itt fejlesztünk minden írásbeli készséget. Kizárólag a saját tempódban veszitek át a Tanároddal a tananyagot. Folyamatosan figyeli a munkádat, mint az Őrangyalod és ott segít, ahol szükséged van rá!

Z

Kommunikációs Óra

Talán az egyik legfontosabb óratípus. Hiszen, mit sem ér az a sok szó, vagy ige idő amit megtanultál, ha nem tudod, vagy nem mered alkalmazni! Folyamatos kommunikáció és persze CSAK angolul! Ezen az órán csoportban dolgoztok, kizárólag olyan tanulókkal, akik ott tartanak az angol tanulásban, ahol Te.

Z

Topp-Tipp Óra

Ezeken az órákon tanáraink – akik vizsgáztató tanárok is egyben – megosztanak Veled minden olyan „praktikát”, amely segítségedre lesz abban, hogy rutinosan fogj majd hozzá a feladatokhoz a nyelvvizsgán. Ráadásul felkészülésed alatt két próbanyelvvizsga megírásával a konkrét vizsgahelyzetet is átélheted majd!

Z

Kibogozó Óra

Nyelvet tanulni csodálatos, de néha nem könnyű elfoglaltság. Szinte biztos, hogy az angol tanulás során mindenki életében eljön az a pillanat, amikor elakad és úgy érzi, hogy nem megy tovább!  Mi Érted vagyunk, és a Te angoltudásodért, épp ezért mindig bátran fordulj hozzánk bizalommal, ha bármilyen kérdésed adódik.

COURES

Oktatási Módszerek

Te írod a saját órarended

Hihetetlen, de a Myschool Angol Nyelviskolában, akkor jöhetsz angol órákra, amikor szeretnél. Hétfőtől péntekig reggel 8 óra és 20 óra, illetve még szombaton is 8 óra és 13 óra között minden órában indul legalább 1 angol óra! Te választhatod ki, hogy melyik angol órán szeretnél részt venni és nincs más dolgod, mint feliratkozni az órarendbe!

Egyéni tempó, saját ütem

Ahányan vagyunk, annyi félék! Nincs két egyforma ember, aki ugyanabban az órában képes megérteni és elsajátítani ugyanazt a tananyagot! Biztosan Te is tapasztaltad már azt, hogy akadályoz a másik fél lassúsága, vagy azt érzed, hogy kicsit kellemetlen, hogy már mindenki más, csak éppen még Te nem érted azt, amit a Tanár magyaráz! Valljuk be őszintén, mindkét esetben hamar elmegy az ember kedve az angol tanulástól!

Nincs házi feladat

A mi elvünk, hogy mind az új ismeret elsajátítása és mind a gyakorló feladatok megoldása Tanári felügyelet mellet történjék! Az összecsapott, hibás, hiányos házi feladatokkal többet ártunk az angol tanulásnak mint gondolnánk. Hasznosabbnak találjuk, ha beépítjük az elegendő gyakorlást az angol órákba. Lehet, hogy érzésre lassabban, de biztosabban fogsz haladni a céljaid felé!

 

COURES

Bérletek

Normál Csomag

9 hónap

Heti 4 óra, összesen 144 órás kurzus

Klasszik Csomag

4 hónap

Heti 6 óra, összesen 96 órás kurzus

Aktív Csomag

9 hónap

Heti 6 óra, összesen 216 órás kurzus

Intenzív Csomag

4 hónap

Heti 9 óra, összesen 144 órás kurzus

Nyelvvizsga Felkészítő

10 hét

Heti 2 óra, összesen 20 órás kurzus

 

Speaking Csomag

2 hónap

Heti 2 óra, összesen 16 órás kurzus

Intenzív tempót ajánljuk, ha

 • Sok a szabadidőd
 • Heti 4-5 alkalommal tudsz jönni
 • Sürget az idő a céljaid elérésében
 • Otthon is tudsz időt fordítani a gyakorlásra

Közepes tempót ajánljuk, ha

 • Van elég szabadidőd
 • Heti 2-3 alkalommal tudsz jönni
 • Van elég időd a céljaid eléréséhez
 • Heti néhány alkalommal tudsz otthon ismételni

Lassabb tempót ajánljuk, ha

 • Kevés a szabadidőd
 • Heti 2 alkalommal tudsz jönni
 • Nincs időkorlátod a céljaid elérésében
 • Ritkán tudsz otthon az angollal foglalkozni

Iratkozz be most!

Meglátod, hamarosan tényleg a saját angol nyelviskoládnak fogod érezni, hiszen itt valóban minden csak Rólad szól! Nekünk mindig Te és az angol tanulással kapcsolatos céljaid lesznek a legfontosabbak.

Beiratkozom