A Te Nyelviskolád

Tuddj meg többet a MySchool-ról!

Diák

Nyelvvizsga

Tanár

Terem

Rólunk

 

A Történetünk

 

Nyelviskolánk 2006 őszén nyitotta meg kapuit, Cegléd szívében, a város központjában. Három tanteremmel, barátságos környezettel, kiválóan képzett Tanári csapattal, Oktatás-szervezőnkkel, a hét szinte minden napján – szombaton is- ,  ha eldöntötted, hogy végre szeretnél megtanulni angolul, hogy könnyebben érvényesülj az Életedben, ha szeretnéd végre a kezedben tartani a diplomád, ha plusz pontokra van szükséged egy sikeres felvételihez, ha 2020-ban fogod a jelentkezésed leadni a felsőoktatásba, ha eredményesebb szeretnél lenni a munkaerőpiacon, minőségi munkával, több fizetéssel, vagy egyszerűen csak szeretsz utazni, nyitott vagy az újra és szeretnél beszélni egy idegen nyelvet, hogy szabad lehess, akkor mi szeretettel várunk! Velünk, már sokan elérték a céljukat…, hidd el Neked is sikerülni fog!-

 

STAFF

A Csapatunk

Iskolavezető

Pákozdi Viktória

1975-ben születtem, pedagógiát és közgazdaságot tanultam. Tanítottam a Közoktatásban és dolgoztam a versenyszférában is. Minden korábbi tapasztalásra szükség volt ahhoz, hogy most egy szuper csapat élén, ezzel a hatékony oktatási módszerrel, segíteni tudjunk nektek abban, hogy sikeresebb és teljesebb legyen az életetek az angol nyelvvel.

 

Oktatásszervező

Kisházi Judit

Sziasztok, Judit vagyok. Tanító szakon végeztem, 3 éve dolgozom felnőttoktatásban, ami mindig is szívügyem volt, valamint nyelvvizsgáztatok. Néhány hónapig Londonban éltem, ahol testközelben tapasztaltam meg, mennyire fontos az angol nyelvismeret. Azért vagyok itt, hogy segíteni tudjalak Titeket, bármire is van szükségetek az iskolán belül, a beiratkozás során, az órarendetek kialakításakor, vagy bármilyen felmerülő kérdés esetén. 

ANGOL Tanár

Farkas Vivien

Tanulmányaimat követően két évig éltem Londonban, valamint két évig Kelet-Angliában.  Egy évet töltöttem Németországban. Nyelvtudásom fejlesztése fontos szerepet játszott az utóbbi években, mely a mai napig tart. Jelenleg fordító és tolmács szakos hallgató vagyok angol és német nyelven. Célom, hogy az angol nyelvet minél magasabb szinten elsajátítsátok és közben persze meg is szeressétek.

 

ANGOL Tanár

Somogyi Rita

Sziasztok! Somogyi Rita vagyok, okleveles angol nyelvtanár. 8 évet tanítottam általános iskolában, 10. éve pedig gimnáziumban dolgozom. Kipróbáltam magam a felnőttoktatásban is, emellett pedig alkalmi tolmácsként is segítettem már külföldi csoportokat. Elméleti és gyakorlati órákon találkozhattok velem, szeretettel várlak benneteket.  

 

 

 

ANGOL Tanár

Gyapjas Dóra

Sziasztok, Dóri vagyok. Egyetemi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetemen kezdtem, alapszakon anglisztikát tanultam, ahol a főszakom amerikanisztika, a minorom pedig spanyol-amerikai tanulmányok voltak. A mesterdiplomámat szintén Szegeden, amerikanisztika szakon szereztem. Az egyetemi évek alatt sikeresen magas szintre emelhettem az angol nyelvtudásom, emellett a brit és amerikai kultúrát, történelmet és irodalmat volt lehetőségem megismerni. Az angol órákon szeretném, hogy a megszerzett tudásomat minél hatékonyabban átadhassam a tanulóinknak, akik szeretik az angol nyelvet.

 

 

ANGOL Tanár

Gulyás Gyula

Angol-német szakos tanár vagyok, 27 éve tanítok. A Jászberényi Tanítóképző Főiskolán szereztem a tanító-német diplomámat, az ELTE Tanárképző Főiskolán a némettanári diplomámat, az Eszterházy Károly Egyetemen az angoltanári diplomámat.Jelenleg általános iskolában tanítok, de dolgoztam felnőttekkel is a REHM Kft-nél, a CG üzemben, esti gimnáziumban (itt érettségiztettem is), nyelvtanfolyamokat tartottam felnőtteknek, gyerekeket, fiatalokat és felnőtteket készítettem nyelvvizsgára.Gyerekkorom óta vonzódok az idegen nyelvekhez, és nagyon szeretek tanítani. Nyitott vagyok az újra, szívesen használom azokat az új módszereket, amelyeket hatékonynak találok. Azon munkálkodok, hogy a diákjaim használható nyelvtudáshoz jussanak a nekik megfelelő módon.

 

 

ANGOL Tanár

Szabó Andrea

Sziasztok, Andi vagyok angol-matematika tanár szakon végeztem Szegeden, főállásban egy szakgimnáziumban tanítok. 2014 óta vagyok a Myschool csapat tagja. Mostanság már csak óraadóként. Mivel nagyon szeretek nyelvtant tanítani elméleti órákon találkozhattok velem. Szeretek utazni, világot látni, sok minden érdekel. Nyelvtudásomat többet között sorozatok nézésével tartom szinten.

 

 

 

Iratkozz be most!

Meglátod, hamarosan tényleg a saját angol nyelviskoládnak fogod érezni, hiszen itt valóban minden csak Rólad szól! Nekünk mindig Te és az angol tanulással kapcsolatos céljaidlesznek a legfontosabbak.

Jelentkezem!