A Te Nyelviskolád

Tuddj meg többet a MySchool-ról!

Diák

Nyelvvizsga

Tanár

Terem

Rólunk

 

A Történetünk

 

Nyelviskolánk 2006 őszén nyitotta meg kapuit, Cegléd szívében, a város központjában. Három tanteremmel, barátságos környezettel, kiválóan képzett Tanári csapattal, Oktatás-szervezőnkkel, a hét szinte minden napján – szombaton is- ,  ha eldöntötted, hogy végre szeretnél megtanulni angolul, hogy könnyebben érvényesülj az Életedben, ha szeretnéd végre a kezedben tartani a diplomád, ha plusz pontokra van szükséged egy sikeres felvételihez, ha 2020-ban fogod a jelentkezésed leadni a felsőoktatásba, ha eredményesebb szeretnél lenni a munkaerőpiacon, minőségi munkával, több fizetéssel, vagy egyszerűen csak szeretsz utazni, nyitott vagy az újra és szeretnél beszélni egy idegen nyelvet, hogy szabad lehess, akkor mi szeretettel várunk! Velünk, már sokan elérték a céljukat…, hidd el Neked is sikerülni fog!-

 

STAFF

A Csapatunk

Iskolavezető

Pákozdi Viktória

1975-ben születtem, pedagógiát és közgazdaságot tanultam. Tanítottam a Közoktatásban és dolgoztam a versenyszférában is. Minden korábbi tapasztalásra szükség volt ahhoz, hogy most egy szuper csapat élén, ezzel a hatékony oktatási módszerrel, segíteni tudjunk nektek abban, hogy sikeresebb és teljesebb legyen az életetek az angol nyelvvel.

 

Oktatásszervező

Kisházi Judit

Sziasztok, Judit vagyok. Tanító-történelem szakon végeztem, 3 éve dolgozom felnőttoktatásban, ami mindig is szívügyem volt, valamint nyelvvizsgáztatok. Néhány hónapig Londonban éltem, ahol testközelben tapasztaltam meg, mennyire fontos az angol nyelvismeret. Azért vagyok itt, hogy segítselek titeket a céljaitok elérésében és ez az iskola még nagyon sokáig a Ti rendelkezésetekre álljon! 

ANGOL Tanár

Farkas Vivien

Turizmus-vendéglátás szakon végeztem. Két évig éltem Londonban, valamint két évig Kelet-Angliában.  Egy évet töltöttem Németországban. Nyelvtudásom fejlesztése fontos szerepet játszott az utóbbi években, mely a mai napig tart. Jelenleg fordító és tolmács szakos hallgató vagyok angol és német nyelven. Célom, hogy az angol nyelvet minél magasabb szinten elsajátítsátok és közben persze meg is szeressétek.

 

ANGOL Tanár

Somogyi Rita

Sziasztok! Somogyi Rita vagyok, okleveles angol nyelvtanár. 8 évet tanítottam általános iskolában, 10. éve pedig gimnáziumban dolgozom. Kipróbáltam magam a felnőttoktatásban is, emellett pedig alkalmi tolmácsként is segítettem már külföldi csoportokat. Elméleti és gyakorlati órákon találkozhattok velem, szeretettel várlak benneteket.  

 

 

 

ANGOL Tanár

Gyapjas Dóra

Sziasztok, Dóri vagyok. Tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetemen folytattam, alapszakon anglisztikát tanultam, ahol a főszakom amerikanisztika, a minorom pedig spanyol-amerikai tanulmányok voltak. A mesterdiplomámat szintén szegeden, amerikanisztika szakon szereztem. Az egyetemi évek alatt sikeresen magas szintre emelhettem az angol nyelvtudásom, emellett a brit és amerikai kultúrát, történelmet és irodalmat volt lehetőségem megismerni. Az angol órákon szeretném, hogy a megszerzett tudásomat minél hatékonyabban átadhassam a tanulóinknak, akik szeretik az angol nyelvet.

 

 

Iratkozz be most!

Meglátod, hamarosan tényleg a saját angol nyelviskoládnak fogod érezni, hiszen itt valóban minden csak Rólad szól! Nekünk mindig Te és az angol tanulással kapcsolatos céljaidlesznek a legfontosabbak.

Jelentkezem!